Category

2018 Ford Mustang krijgt Level 2 Performance Pack, maar alleen in de VS

Ford heeft nog een prestatiepakket geïntroduceerd voor de Mustang GT 2018 die voorlopig alleen op de Amerikaanse markt zal worden uitgebracht.
Het prestatiepakket niveau 2 overbrugt de ruimte tussen het gemeenschappelijke prestatiepakket, aangeboden voor de Britse markt, evenals de GT350. De primaire functie is Michelin Pilot Sport Cup 2-banden, die 1,5 inch groter zijn dan die op het routinematige prestatiepakket, en zijn aangebracht op verschillende 19-inch wielen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Top tien spiermassa -auto’s en vrachtwagens aller tijden
Een andere welkome editie van het US-exclusieve prestatiepakket Level 2 is Magneride Suspension en dempers voor snellere stuurkalibratie. Stijve stabilisatoren evenals veren zijn veel meer kwaliteiten van de baangerichte Mustang die eveneens een frontsplitter ontvangt van de vorige generatie Manager 302 Laguna Seca-model.
15

De prijzen voor het tweede prestatiepakket moeten nog worden onthuld, maar het zal zeker de $ 3.995 (£ 3.030) vragen over de gemeenschappelijke upgrade overtreffen. Ford moet nog verifiëren of het prestatiepakketniveau 2 al dan niet een keuze zal zijn voor Britse Mustangs.
Ford heeft vorige maand de bijgewerkte Mustang in Europese specificatie op de Frankfurt Autoshow blootgelegd, die volgens hem is afgestemd op de Europese smaken in vergelijking met de Amerikaanse spec -versie van de auto.