Uncategorized

Bluecar Electric Automobile Scheme te lanceren in Londen vanaf 2015

Miljardair Franse tycoon, Vincent Bolloré, heeft beloofd om het allereerste point-to-point elektrische automobieluitwisselingsschema van Londen te introduceren. Eenmaal ingesteld, kunnen automobilisten smartcards of telefoons gebruiken om Bluecar Electric Automobiles te boeken voor korte reizen tussen parkeerpunten van elektrische voertuigen.
Ongeveer 100 Bluecars zullen beschikbaar zijn via de geplande lancering van het schema in maart 2015 en dit zou kunnen verlengen tot 3.000 met veel meer publieke ondersteuning en beschikbare parkeerplaatsen voor voertuigen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Bolloré, wiens Bolloré Group het contract won van Carry for London, zei: “Tot nu toe is de elektrische auto een speelgoed van de opgetogen weinigen: het is erg duur en heeft niet het autonomiebereik van een normale auto. We hebben een auto gemaakt Dat is goedkoop: een mooie, echte auto, met vier zitplaatsen, maar goedkoop. ”
• Veel economische auto’s
De huidige 1.400 oplaadpunten van Londen zijn voornamelijk ongebruikt gebleven vanwege hun kleine schaal, maar Bolloré hoopt dit aantal uit te breiden tot een veel meer gerenommeerde 6.000 in 2018. Hij hoopt 60.000 leden aan te trekken met een maandelijks abonnement van £ 10 en £ 5 per half uur Huur in rekening om even te breken.
Burgemeester Boris Johnson is ervan overtuigd dat het idee kan helpen om luchtvervuiling te minimaliseren en dat bestaande elektrische auto-clubs hopen dat het in het algemeen het gebruik van de reguliere elektrische auto kan verbeteren. Een deel van zijn aantrekkingskracht ligt in het feit dat automobilisten, net als de Boris -fietsen, de Bluecars kunnen terugbrengen naar elk laadstation in de stad.
Leon Daniels, het hoofd van het TFL van Surface Transport, zei: “Londen dreigt een zeer ernstige gevaar te krijgen om een ​​boete van € 300 miljoen (£ 250 miljoen) uit de EU te krijgen vanwege de inbreuken op de luchtkwaliteit. We denken dat elektrische auto’s zeer het ideale antwoord zijn voor Londen en in het bijzonder, wanneer gedeeld, het minimaliseren van het totale aantal auto’s op onze straten en het aanzienlijk minimaliseren van de uitstoot. ”
• BMW I3 V rivalen: triple test met elektrische auto’s
Het model van een prototype Autolib is in Parijs beschikbaar, gezien het feit dat 2011 en de Franse hoofdstad momenteel 2.000 Bluecars, 862 onbemande huurstations, 43.000 abonnees en 10.000 gemiddelde dagelijkse huurwoningen heeft.
Bolloré zei: “Wij geloven dat het net zo succesvol kan zijn in Londen, met behulp van mensen een handige en betaalbare vorm van milieuvriendelijk transport.”
Er is echter geen solide bewijs dat veel meer vervuilende particuliere en bedrijfsnummers zouden dalen, terwijl taxi- en auto -huurbedrijven hebben geklaagd over de oneerlijke concurrentie die door het Bluecar -schema is gecreëerd.