Category

Kia Sportage bijgewerkt voor 2014

Een bijgewerkte versie van de KIA Sportage SUV voor 2014 is onthuld. Het beschikt over gemodificeerde styling en apparaten upgrades over het vorige model, met kosten die hetzelfde blijven, beginnend vanaf £ 17.495 en stijgen tot £ 29,495.
• Kia Sportage Review
Het subtiele herontwerp bevat een nieuwe versie van het ‘Tiger-nosed’ rooster, nu omlijst met een chromen surround, plus herstyled samen op de centrale radiator. Rond de achterkant bieden de lichten nu een veel betere verlichting en zijn de topspeckontwerpen uitgerust met een LED-achtercluster. Nieuwe 16-, 17- evenals 18-inch lichtmetalen wielen zijn ook inbegrepen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Binnen zijn nieuwe soft-touch-materialen toegevoegd aan de middenconsole en het dashboard, plus een zes-weg verstelbare bestuurdersstoel en verwarmd stuurwiel zijn nu gemonteerd als gebruikelijk op topspec-modellen. Er is een 4,2-inch TFT LCD-scherm aangebracht tussen de wijzerplaten die vitale voertuiginformatie vertoont, met gekozen ontwerpen die profiteren van een groter 4,3-inch scherm met een geïntegreerd achteruitkijkcamerafactuur.
Een premium ruissysteem met zeven luidsprekers wordt eveneens voor het eerst aangeboden als een optioneel extra, met een bandenspanningssysteem dat als gebruikelijk in het bereik van het bereik is aangebracht. Nog een allereerste eerste is het Flex Steer -systeem – gebruikelijk op hogere spec -ontwerpen – wat het stuurgewicht varieert voor eenvoudiger automatisch parkeren en verhoogde stabiliteit bij hogere snelheden.
• Klik voor meer KIA -nieuws en beoordelingen
Motoreuzes blijven exact hetzelfde, maar twee nieuwe ontwerpvariaties zijn aan het bereik toegevoegd, waardoor het totale aantal ontwerpen tot 16 wordt aangeboden. De toevoegingen bevatten een versie van het instapvermogen van het instap-niveau-ontwerp dat is uitgerust met de 2.0 -Litre CRDI-motor (£ 21,495) evenals een 1,7-liter CRDI-dieselmotor is een keuze op het ontwerp van tweewielaandrijving op tweewielaandrijving (£ 24.995).
De bijgewerkte Kia Sportage 2014 wordt nu aangeboden om te bestellen, met allereerste leveringen voor februari.