Uncategorized

Maxus lanceert de nieuwe pure-elektrische MPV in het VK eind 2022

SAIC Maxus, de nu Chinese overblijfselen van LDV, heeft plannen om eind volgend jaar een nieuwe elektrische MPV in het VK te lanceren, genaamd De Mifa 9. Het zal eventueel evenaren van de Peugeot E-Traveller en de aankomende passagiersvariant van de Volkswagen ID. Ophef.
De omzet zal beginnen in het derde kwartaal van 2022, waarbij kopers de keuze hebben gebruikt voor lay-outs van zeven en acht zitplaatsen, evenals drie specificaties. In tegenstelling tot zijn werk-geharde concurrenten, wil de MIFA 9 echter zich richten op een veel meer premium publiek, met behulp van luxe die meestal gereserveerd is voor executive saloons.

Maxus lanceert nieuw vlaggenschip Lever 9 Panel busje

Kopers zullen elektrisch verstelbare stoelen worden gebruikt met verwarmings-, ventilatie- en massagefuncties-en de achterstoelen hebben zelfs aanraakschermen in smartphone-stijl ingebouwd in de armleuningen en uitbreidbare voetsteunen, vergelijkbaar met die op de huidige Mercedes S-Klasse. We verwachten echter dat sommige van deze functies zullen worden gereserveerd voor het topspec-model.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Vooraan is er een enorm infotainmentsysteem dat de breedte van het dashboard omvat en een digitale metercluster en twee multimediadisplays bevat – een voor navigatie -instructies en één om de voorpassagier bezig te houden.
Er zal ook een volledige aanvulling zijn op de technologie van de bestuurder, inclusief een systeem dat kan helpen de auto gecentreerd te houden in smalle rijstroken en een parkeerassistent voor voertuigen die de 150 vierkante meter ruimte rond de auto kunnen volgen voor gevaren bij het manoeuvreren.
De MIFA 9 -procedures 5.270 mm lang, 2.000 mm groot en 1.840 mm lang, terwijl de wielbasis 3.200 mm is. Dat geeft aan dat het ongeveer even groot is als de grootste versie van het Citroen Dispatch Panel -busje, dus er zullen tonnen ruimte binnen zijn. Maxus heeft ook de MPV gemonteerd met schuifdeuren, om te helpen met toegang in strakke auto -parken.
Het wordt aangedreven door een 90KWH -batterij en een enkele elektromotor met een uitgang van 241 pk en 350 Nm koppel. Maxus zegt dat het systeem een ​​bereik van 323 mijl gebruikt, hoewel het vermeldenswaard is dat dat cijfer is vastgelegd onder het veel meer soepel NEDC -testprogramma. We verwachten dat het zal minimaliseren zodra de MPV door WLTP -homologatie is gegaan.
Maxus heeft echter plannen voor uitbreiding buiten MPV’s. De MIFA 9 is de eerste auto gebouwd op de nieuwe MIFA Electric Underpinnings van het bedrijf, waarvan Maxus zegt dat het ook kan worden gebruikt voor SUV’s en pick-up trucks. Dus we konden nieuwe Chinese rivalen zien voor mensen als de Skoda Enyaq en Toyota Hilux in de nabije toekomst.

Wat moet de nieuwe Maxus Mifa 9 verslaan? Klik hier voor onze lijst met de beste elektrische auto’s met zeven zitplaatsen die nu te koop zijn …