Uncategorized

Bijgewerkt 2022 Mazda CX-5 te koop nu geprijsd vanaf £ 27.845

De bijgewerkte Mazda CX-5 is nu beschikbaar om in het VK te kopen, met prijzen vanaf £ 27.845 voor de bijgewerkte familie SUV. Het middelgrote model is goed voor ongeveer 25 procent van de Britse verkoop van Mazda, met deze meest recente revisiesronde met als doel de auto concurrerend te houden met rivalen zoals de Seat Ateca en Peugeot 3008.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De styling-tweaks van Mazda voor de CX-5 omvatten nieuwe voor- en achterste bumpers, nieuwe koplampen en verse achterlichten. De ophanging en stoelen zijn ook herwerkt, met het oog op het verbeteren van het comfort en het minimaliseren van weggeluid in vergelijking met het vorige model.
De ingenieurs van het bedrijf hebben ook het nieuwe Mi-Drive-systeem van Mazda gepast, een reeks selecteerbare aandrijflijnmodi die de attributen van de auto aanpassen aan het wegoppervlak. Er is ook een nieuwe off-road-modus als onderdeel van de update, waarvan Mazda zegt dat het rijden “een stuk natuurlijker voelt op niet-gemaakte en gladde oppervlakken”, zoals grind.

Nieuwe Mazda CX-30 E-Skyactiv X 2021 Review-Pictures

Elders is er nu een draadloze smartphone-oplader in de middenconsole, samen met het Cruise and Traffic Support (CTS) -systeem van Mazda, die de controle, het gas en de remmen van de auto in het langzaam bewegend verkeer kunnen minimaliseren om de vermoeidheid van de automobilisten te minimaliseren.
Er is ook veel meer keuze als het betrekking heeft op de aangeboden uitrustingsniveaus. Het CX-5-bereik is gescheiden in vijf specificaties: SE-L, Newground, Sport, Sport Black en GT Sport. De tweede, vierde en vijfde opties zijn nieuw voor het bereik van 2022 en voor het eerst op de CX-5 heeft elke nieuwe specificatie een bereik-modelspecifieke styling-tweaks.