Category

Britse auto’s en export van vrachtwagens bereikten vijf miljoen, aangezien 2010

over de hele wereld export voor Brits-gebouwde auto’s en vrachtwagens vijf miljoen hebben getroffen, gezien het feit dat 2010, met de typische kosten van geëxporteerde auto’s en vrachtwagens die het afgelopen decennium verdubbelen, Volgens cijfers vrijgegeven door de Society of Motor Makers en Traders (SMMT).
In juli werden 132.570 auto’s en vrachtwagens vervaardigd, waardoor de algemene rekening werd gehouden met dat 2010 tot de vijf miljoen. De kosten van de typische auto’s en truck die nu wordt geëxporteerd, zijn £ 20.600 vergeleken met slechts £ 10.200 in 2004.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De statistieken laten ook zien dat bijna acht van de 10 auto’s die in Groot-Brittannië zijn gemaakt nu worden geëxporteerd omdat de populariteit van high-end Britse merken zich in Europa blijft ontwikkelen en, veel belangrijker, de Chinese markt.
• Onbegeerde auto -parkeerboetes van buitenlandse bestuurders kosten raden miljoenen
Britse fabrieken hebben onlangs een vernieuwing gezien met investeringen van buitenlandse zaken zoals Jaguar Land Rover, Bentley, Nissan en Toyota. Tot nu toe hebben 923.884 auto’s en vrachtwagens de Britse productielijnen uitgerold – met 3,4 procent in het begin van 2013.
De SMMT verklaarde dat ongeveer 1,6 miljoen auto’s en vrachtwagens in 2014 in het VK zullen worden opgericht, met het vorige record van 1,92 miljoen auto’s en vrachtwagens die in 1972 in 2017 zijn beschadigd.
• Britten lopen gevaar van grote euroauto’s en truck huurrekeningen
“De Britse automobielmarkt bleef zijn renaissance in juli voortzetten, met de maand die vijf miljoen auto’s en vrachtwagenuitvoer markeerde, gezien dat 2010”, aldus Mike Hawes, SMMT Chief Executive. “Dit is een belangrijke mijlpaal en een bewijs van het snelgroeiende track record van Britse Automotive Excellence en de vraag naar Britse auto’s.
“Het is belangrijk dat Britse auto’s en exportwaarden van de vrachtwagen het afgelopen decennium zijn verdubbeld – als gevolg van de diversiteit van de producten die we maken en de waarde van de sector bewijzen als een wereldwijde investeringsmogelijkheid.”