Uncategorized

Uber ‘Flying Taxis’ om te verschijnen in Los Angeles in 2020

Uber heeft plannen onthuld om autonoom te maken en gestuurd ‘vliegende taxi’s’ in samenwerking met NASA, wat hun aspiratie op de webtop van dit jaar in Lissabon bevestigt.
Volgens de hoofdproduct van het bedrijf, Jeff Holden, zullen de allereerste Uberair Flying Taxi Services in 2020 in de stad Los Angeles beginnen, met volledige toepassing voorafgaand aan de Olympische Spelen van 2028, die in LA worden gehouden. Holden zegt ook dat de auto’s in de lucht volledig elektrisch zullen zijn.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• auto’s zonder bestuurder: wat u ook moet begrijpen over autonome voertuigen
Met een grootstedelijke bevolking iets minder dan vier miljoen in een oppervlakte van 503 vierkante mijl, is Los Angeles een van de vele overvolle steden van de Verenigde Staten. Volgens Uber kunnen specifieke reizen in de stad die vandaag maar liefst 80 minuten in het webverkeer in een spitsuur zijn, in een beetje vier minuten in een Uberair-taxi worden voltooid.
Holden zei: “Dit veilig doen en effectief een fundamentele aanpassing nodig hebben in technologieën voor het beheer van luchtruimte. De integratie van Uber’s softwareapplicatie -engineeringcompetentie met NASA’s decennia aan luchtruimervaring om hiermee om te gaan, is een essentiële stap voorwaarts. ”
NASA is opgesteld om de softwareaanvraag voor de vliegende taxi’s van Uber op te zetten, terwijl Sandstone Properties de taak heeft gekregen om ‘Skyports’ voor de autonome voertuigen te bouwen.
• Uber Chief verontschuldigt zich voor ‘fouten’ te midden van TFL -verbod
Uberair zal zowel verticale start- als landingsauto’s (VTOL) -auto’s gebruiken voor de georganiseerde toegang tot gebruik in 2020, met een potentiële topsnelheid van 200 km / u. Soortgelijke innovatie wordt gebruikt op binnenlandse drones naast de Amazon Prime Air Shipment -drones.
Uber zal goedkeuring zoeken van de Amerikaanse Federal Aviation Administration om de vliegende taxi’s te exploiteren, maar vanwege strikte vereisten zal dit eenvoudiger worden vermeld dan gedaan. Met een voorlopige autogosten van $ 1,2 miljoen (£ 915.000), kunnen dure productiekosten nog een bugbear zijn die de vliegende taxi’s van Uberair vermijden om van start te gaan.
Zou je een Uber krijgen als de reis is voltooid in een vliegende taxi? Geef ons uw mening in de reacties …