Category

Bijgewerkte 2021 Citroen C4 Spacetourer te koop nu vanaf £ 28.630

Na het raadplegen van de bestelboeken van de klant, heeft Citroen een herziene versie van de C4 Spacetourer gelanceerd die de minst populaire versieringen en motoren van de line-up laat vallen. De herziene MPV zal in oktober beschikbaar zijn, geprijsd vanaf £ 28.630.
Nu hebben kopers een keuze uit slechts twee specificaties, genaamd Sense and Shine. De live-trim van de oude auto is stopgezet, nadat Citroen ontdekte dat meer dan 90 procent van de kopers van C4 Spacetourer koos voor de twee duurdere versieringen.

Beste People Carriers en MPVS 2022

Standaardapparatuur voor het sense-model omvat 17-inch lichtmetalen wielen, privacyglas achter, aluminium dakstaven en een achteruitrijcamera. Binnenin is er een 12-inch digitale meter cluster gemonteerd bovenop het dashboard en een zeven-inch infotainmentsysteem, vooraf geladen met een driejarig abonnement op het verbonden navigatiesysteem van Citroen met live verkeersupdates.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Er is ook een groot aantal standaardveiligheidsapparatuur, zoals actief veiligheidsrem, een aandachtssysteem voor bestuurder, de herkenning van de verkeersborden en een bandenspanningsbewakingssysteem.
Boven de Sense -specificatie is er de vlaggenschip C4 Spacetourer Shine. Prijzen beginnen vanaf £ 30,880 en, ondanks de extra kosten, is het momenteel het best verkochte model in de line-up van de MPV, wat ongeveer 60 procent van de totale omzet van het model bijdraagt.
Het wordt standaard geleverd met een panoramisch zonnedak, zwarte deurspiegels en Citroen’s Xenon Intelligent Beam -koplampen, die de balk automatisch dopen om ooginende tegemoetkomende weggebruikers te voorkomen. Er is ook wat meer bestuurdershulpversnelling, waaronder Active Cruise Control, een Blind-Spot-monitoringsysteem en Park Assist.
Kopers hebben een keuze uit slechts twee motoren. De goedkoopste optie is een 1,2-liter driecilinder benzine-eenheid van turbolader, met 128 pk en 230 nm koppel. Het is standaard gekoppeld aan een handmatige versnellingsbak met zes versnellingen, hoewel kopers een achttrapsautomaat kunnen hebben voor een extra £ 1.610.
Daarboven is er een 1,5-liter viercilinder dieselunit met 1,5 liter die 128 pk en 300 Nm koppel ontwikkelt. In tegenstelling tot de benzine is de motor echter alleen beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak op de sense-specificatie op instapniveau, waarbij Citroen het automaat van het model laat vallen vanwege een gebrek aan de vraag van de klant.
Prijzen voor de diesel beginnen vanaf £ 30,275 in sense specificatie, klimmen tot £ 32.525 in Shine Trim. De achttrapsautomaat voegt een extra £ 1.600 toe aan de startprijs van het Shine-model.

Lees nu over de recente updates van Citroen voor de Berlingo MPV door hier te klikken …