Category

Top 5 gekste auto’s op Genève Motor Show 2014

voor elk glanzend nieuw stuk metaal op motorshows, er is ook iets minder eenvoudig voor het oog. Als een van de belangrijkste auto -evenementen van het jaar, propt de Autoshow van Genève in autofabrikanten, modificaties en coachbuilders van over de hele wereld allemaal hun nieuwste creaties op het grootste podium. Auto Express heeft de keuze van de nieuwe auto’s en conceptauto’s uit Genève 2014 al afgerond, maar hoe zit het met de gekste auto’s? Ons team loopt door enkele van de auto’s die om alle verkeerde redenen alle aandacht kregen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste autovideo’s van Genève Motor Show 2014

Carlsson CS50 Versailles
Met autodiveringen en tuners die een gebruikelijk gezicht worden bij motorshows, valt het essentieel dat uw auto opvalt. De Duitse tuner Carlsson slaagde er zeker van dat met zijn goud vergulde CS50 Versailles-voorheen een nieuwe Mercedes S-Klasse. De naam laat je geen illusie over wat de inspiratie achter het model is en Carlsson beweert dat 10 van de 25 die zullen worden geproduceerd, al zijn opgebroken. Het proces van het dekken van de CS50 Versailles in goud duurt meer dan 200 man uren per auto.
Mansory Carbonado GT
Infamous Duitse autotuner herenhuizen debuteerde dit jaar zijn nieuwste creatie in Genève. Gebaseerd op een Lamborghini Aventador, bevat deze Carbonado GT de klap om overeen te komen met de visuele impact. Onder de koolstofvezelhuid is Mansory erin geslaagd om 1.578 pk te persen van de 6,5-liter V12-motor met dank aan twee turboladers. Lashing van koolstofvezel op de nieuwe bodykit, motorkap, daksysteem en achterklep garanderen dat je niet onopgemerkt blijft.
Nimrod 458
Eens was dit een perfect geproportioneerde en pijnlijk mooie Ferrari 458. Slowaakse tuningbedrijf Nimrod Elite, heeft een radicale bodykit aangebracht, in het kwadraat van de gewelfde panelen in de hoop het enig gelijkenis te geven met de baan-gefokte Ferrari FXX.
Brabus B63S 6×6 700
Als de standaard Mercedes G63 6×6 AMG een beetje te bescheiden voor u was, heeft Barbus precies het antwoord. De officiële afstemmingsarm van de Duitse autofabrikant heeft veel meer kracht toegevoegd, veel meer koolstofvezel en een stuk veel meer bedreiging met zijn Brabus B63S 700. Kracht van de 5,5-liter V8 Biturbo is gestegen tegen 154 pk tot 690 pk, die alle zes wielen bestuurt. Met een gewicht van vrijwel vier ton bij 3775 kg, is de topsnelheid beperkt tot 100 mph, een beperking van de 37-inch wielen in plaats van de monsterlijke aandrijflijn.

Hamann Limited Lamborghini Aventador
Als Lamborghini zou je verwachten dat tuners de stijl en aanwezigheid van auto’s zoals de Aventador zullen waarderen. Wanneer motorshows echter rondkomen, beschouwen modificaties zoals Hamann het als hun keu om dingen tot het uiterste te nemen. Het draagt ​​een stealth Matt Gray -afwerking met doordringende groene buitenaccenten, terwijl er aan de voorkant een nieuwe koolstofvezel -neus is. Vermogen van de 6,5-liter V12 is ook verhoogd tot 755 pk.