Uncategorized

Nissan 370Z Coupe bijgewerkt voor 2018

Nissan heeft een bijgewerkte versie van zijn 370Z Coupe voor 2018 onthuld, met het grootste deel van de wijzigingen die zich richten op cosmetische aanpassingen in een poging om het fris te houden tegen mensen als de nieuwe Jaguar F-type en Porsche 718 Cayman.
Visueel heeft Nissan zwarte deurgrepen en een zwarte achterbumper toegevoegd, terwijl getint hoofd- en achterlampen nu standaard zijn. Nieuwe 19-inch lichtmetalen wielen zijn ook gemonteerd samen met een nieuwe rode buitenafwerking op de optielijst. Binnenin is een zeven-inch touchscreen met SAT-NAV, dvd-speler en een achteruitkijkcamera conventioneel op GT en Nismo-modellen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Mechanische veranderingen zijn er maar weinig tussen, maar Nissan heeft een exedische high-performance hold toegevoegd aan modellen uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak-de optie van een zeven-versnellingsbak. Onder de motorkap dezelfde 324bhp 3.7-liter V6-motor voedt de achterwielen, terwijl een ‘verfijnd’ suspensiesysteem de ronde van wijzigingen voltooit.
De bijgewerkte 370Z is nu te koop vanaf £ 29,185 in het VK.
Bekijk onze round-up van de beste sportauto’s die hier te koop zijn …