Category

VW Beetle Dune Concept Hotfoots It in Detroit 2014

Volkswagen koos voor de winterse afval van Detroit om zijn meest actuele concept, de Beetle Dune te onthullen.
Deze crossover-stijl make-over van de huidige VW Beetle is een geval van stijl boven substantie-het is gebaseerd op de reguliere keversport. Dat geeft aan dat het een 207bhp 2.0-liter TSI-benzinemotor onder de motorkap heeft, die de voorwielen bestuurt door middel van een zesversnellingsbak met zes versnellingen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Ondanks de zomertijd boventonen van de duin, koos Volkswagen de harde kever als basisauto’s niet de 2012 Cabriolet.
• Detroit Motor Show 2014- meest actuele nieuws
De ontwerpaanpassingen zijn echter redelijk gedetailleerd. Vooraan is de motorkap hervormd en heeft nu een paar ventilatieopeningen erin gesneden. De bumper heeft nu een groot zwart honingkoppelingsgedeelte geflankeerd door halfcirkelvormige LED-mistlampen en een aluminium bash-plaat die onder de motor loopt.
Aan de zijkant zijn er 19-inch legeringen en de ophanging is met 50 mm verhoogd. De plastic bekleding die rond de wielkarches loopt, is vrij netjes met de buitenrand van de wiarch gemaakt van mat zwart plastic en het materiaal dat het dichtst bij het lichaam een ​​glanzende zwarte afwerking krijgt. Het maakt de auto er veel meer op uit jacked-up dan hij in werkelijkheid is.
Hoofdredacteur Steve Fowler neemt een kijkje rond de VW Beetle Dune
De bekleding geeft aan dat de duin 48 mm breder is dan een conventionele kever, op 1.856 mm. De tracks zijn ook 29 mm breder, waardoor de wielen de bogen beter kunnen vullen.